HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

FITLIFE VALMENNUSPALVELUT

Fitnessvalmentaja
Ruokavaliot

Henkilökohtainen ruokavalio

suunnitellaan nimensä mukaisesti juuri sinulle. Taustakartoitus tehdään lomakkeen täytöllä ja joskus myös tapaamisella ja kehonkoostumusmittauksella.

 

Kun halutaan muokata kehoa, suosittelen henkilökohtaista valmennusta. Valmiit ruokavaliot, jotka on helppo ostaa verkosta ovat hyviä ja niillä pääsee alkuun. Jossain vaiheessa kuitenkin kehitys loppuu ja pitää keksiä uusia keinoja jotta kehitys on jatkuvaa tavoitteesta riippumatta.

Kuntosaliohjaus-Paimio-Kaarina-Salo-Turku

Treeniohjelmat ja kuntosaliohjaukset, tule yksin tai kaverin kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tai voit olla jo kokeneempi treenaaja. Tule sellaisena kuin olet.

Jos olet aloittelija, opetan sinulle oikeat tekniikat, jotta saat treenatessasi kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Kokeneempien treenajien kanssa voidaan treenit viedä äärirajoille, oikeat tekniikat kuitenkin huomioiden. Tällöin toimin tsempparina ja avustajana. Tai joskus sitä vaan kaipaa tsempparia vierelle, vaikka ei niin äärirajoille mentäisikään.

Fitnessvalmentaja-Turku

Kokonaisvaltaista valmennusta

olemme kaikki erilaisia, erilaisine taustoineen ja tavoitteineen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten valmennuksessa otetaan huomioon ihminen kokonaisuutena.

Ennen jokaista valmennusta tehdään tausta- ja tavoitekartoitus. Kartoitus tehdään lomakkeen täytöllä ja joskus myös tapaamisella ja kehonkoostumusmittauksella.

Mihin tarvitsen valmennusta? Riippuen taustoista, omatoimisella tekemisellä saattaa päästä pitkälle, tai sitten mennään pahasti metsään ja ollaan pahemmassa tilanteessa, kuin alkupisteessä.

Valmennuksesta on monia hyötyjä! Viikoittaiset raportoinnit kuulumisista auttaa pysymään raiteilla kohti tavoitettasi. Valmentaja tsemppaa, kun itsellä meinaa usko loppua. Valmentaja myös jarruttaa, kun vauhti meinaa olla liian kovaa. Pysytään siis kohtuudessa. Valmentaja pitää kehityksen jatkuvana. Tasannevaiheita tulee aina, mutta niiden yli päästään yhdessä. Yksin tehdessä juuri tasannevaiheessa monet luovuttavat ja palataan alkupisteeseen. Kun sinulla on tavoite, hyvä valmentaja on kullan arvoinen sijoitus!

Reaaliaikainen-onlinevalmennus

Reaaliaikainen onlinevalmennus ilman sitoumuksia.

Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, tämä on henkilökohtaista valmentamista ilman sitoumuksia!

Tämä on sinulle, joka et halua sitoutua pidempiaikaisiin valmennuksiin, mutta haluaisit kuitenkin henkilökohtaisia neuvoja ammattilaiselta. Eli vähän kuten maitokaupat, ostat maidon ja käytät sen, ei piilokuluja tai kuukausimaksuja.

Homma toimii näin:
Rekisteröidy palveluun nettipankkitunnuksilla. Palveluun rekisteröityminen ei maksa mitään, eikä se kun nappaat minut (fitlifevalmennuspalvelut) seurantaan.

Voit olla seuraajana tai kysellä vinkkejä. Lähetä minulle yksityisviesti ja kerro missä asiassa kaipaisit neuvoja. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti, voit itse päättää avaatko maksullisen vastaukseni vai et. Et maksa mitään, ennen kuin avaat vastausviestini.

  • Tipsit ovat hintaluokaltaan 3-10€, riippuen kysymyksesi laajuudesta.
  • 20min. livekeskustelu 29€ (ajankohta sovitaan yhdessä).

Kaikki vastausviestini ei ole maksullista, ainoastaan kun haluat henkilökohtaisia neuvoja.

Reaaliaikainen valmennus tapahtuu ONLYFANS alustalla. Alustan maineesta huolimatta, se on minulle puhtaasti valmennusalusta. Joten tule rohkeasti mukaan!

Alustan käyttö on helppoa, vähän kuten facebook.

Kuntosaliohjaukset tehdään pääosin Paimiossa, tulen myös sinun paikkakunnallesi, kunhan matkakuluista sovitaan. Mikäli joudut perumaan sovitun tapaamisen, peruutusten on tapahduttava viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista. Alle 24h aikana peruutetuista tapaamisista veloitetaan 20€. Peruuttamattomista ajoista peritään 60€.