HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

FITLIFE VALMENNUSPALVELUT

Fitnessvalmentaja
Ruokavaliot

Henkilökohtainen ruokavalio

suunnitellaan nimensä mukaisesti juuri sinulle. Taustakartoitus tehdään lomakkeen täytöllä ja joskus myös tapaamisella ja kehonkoostumusmittauksella.

 

Kun halutaan muokata kehoa, suosittelen henkilökohtaista valmennusta. Valmiit ruokavaliot, jotka on helppo ostaa verkosta ovat hyviä ja niillä pääsee alkuun. Jossain vaiheessa kuitenkin kehitys loppuu ja pitää keksiä uusia keinoja jotta kehitys on jatkuvaa tavoitteesta riippumatta.

Personaltrainer-Paimio-Kaarina-Turku-Salo

Kokonaisvaltaista valmennusta

olemme kaikki erilaisia, erilaisine taustoineen ja tavoitteineen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten valmennuksessa otetaan huomioon ihminen kokonaisuutena.

Ennen jokaista valmennusta tehdään tausta- ja tavoitekartoitus. Kartoitus tehdään lomakkeen täytöllä ja joskus myös tapaamisella ja kehonkoostumusmittauksella.

Mihin tarvitsen valmennusta? Riippuen taustoista, omatoimisella tekemisellä saattaa päästä pitkälle, tai sitten mennään pahasti metsään ja ollaan pahemmassa tilanteessa, kuin alkupisteessä.

Valmennuksesta on monia hyötyjä! Viikoittaiset raportoinnit kuulumisista auttaa pysymään raiteilla kohti tavoitettasi. Valmentaja tsemppaa, kun itsellä meinaa usko loppua. Valmentaja myös jarruttaa, kun vauhti meinaa olla liian kovaa. Pysytään siis kohtuudessa. Valmentaja pitää kehityksen jatkuvana. Tasannevaiheita tulee aina, mutta niiden yli päästään yhdessä. Yksin tehdessä juuri tasannevaiheessa monet luovuttavat ja palataan alkupisteeseen. Kun sinulla on tavoite, hyvä valmentaja on kullan arvoinen sijoitus!

Kuntosaliohjaukset tehdään pääosin Paimiossa, tulen myös sinun paikkakunnallesi, kunhan matkakuluista sovitaan. Mikäli joudut perumaan sovitun tapaamisen, peruutusten on tapahduttava viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista. Alle 24h aikana peruutetuista tapaamisista veloitetaan 20€. Peruuttamattomista ajoista peritään 60€.